De Davidsfonds Cultuurkaart

Hoe krijgt u ze te pakken?

U kunt gewoon € 40 lidgeld betalen, maar het is nog interessanter om voor minstens € 40 boeken of  cd’s te kiezen uit het Davidsfonds aanbod

1. De goedkoopste manier
Via een medewerker van de Davidsfonds afdeling in uw buurt. Enkele weken na de bestelling brengt hij of zij uw boeken/cd’s én natuurlijk uw Davidsfonds Cultuurkaart. U krijgt bovendien vrijblijvend alle informatie over (de activiteiten van) de plaatselijke afdeling.

2. De snelste manier
U kiest de boeken, cd’s en/of boekenbonnen onmiddellijk via de website van het Davidsfonds en ontvangt ze in principe binnen de acht werkdagen thuis, samen met uw Davidsfonds Cultuurkaart. U betaalt daarvoor € 4,50 verzendings- en behandelingskosten (€ 9 voor Europese bestemmingen buiten België). Aansluiten bij een plaatselijke afdeling kan ook via deze formule

3. De zakelijke manier
U betaalt gewoon € 40 en krijgt uw Davidsfonds Cultuurkaart in principe binnen de acht werkdagen thuisbezorgd. U ontvangt geen boeken of  cd’s maar u kan wel aansluiten bij een plaatselijke afdeling.


Vijf redenen om ze niet te missen

Wie lid wordt van het Davidsfonds krijgt automatisch de Davidsfonds Cultuurkaart. En die kaart biedt nogal wat voordelen. Voor u én voor al uw huisgenoten.

1. Tot 25 % korting op duizenden Davidsfonds Evenementen
Het Davidsfonds organiseert jaarlijks meer dan 10.000 grote en kleine evenementen, in heel Vlaanderen en Brussel. Van de Nacht van de Geschiedenis over de Zomerzoektocht tot klassieke concerten… Veel van die activiteiten hebben een toegangsprijs. Maar met de Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u daar een mooie korting op: tot 25 %. Dat scheelt.

2. Goed 10 % korting op tientallen cursussen van Davidsfonds Academie
Voor de meeste cursussen van Universiteit Vrije Tijd betaalt u rond de € 50, voor vier tot zes lessen. Als u geen Davidsfonds Cultuurkaart heeft, weliswaar. Want met die kaart krijgt u gegarandeerd € 6 korting per persoon op elke cursus.

3. Extra geschenk van € 30 of € 50 bij Davidsfonds Cultuurreizen
Wie als Davidsfonds Cultuurkaarthouder een reis boekt van drie of meer dagen, krijgt een mooie boekenbon cadeau, voor alle reisgenoten met hetzelfde domicilie. Voor kerst-, muziek- steden- en rondreizen in Europa bedraagt de waarde ervan € 30, voor wereldreizen is dat € 50 per reiziger.

4. Vijf keer per jaar gratis het cultuurmagazine van het Davidsfonds in uw bus
Interviews met spraakmakers uit de culturele wereld. Boeiende reportages over culturele evenementen. Cultuurnieuws en spitse columnisten. Verdieping, achtergrond én ontspanning. En natuurlijk wedstrijden en exclusieve aanbiedingen. Dat alles krijgen Cultuurkaarthouders vijf keer per jaar gratis in hun brievenbus, met het cultuurmagazine Omtrent.

5. Speciale aanbiedingen bij de beste cultuurmakers van Vlaanderen
Het Davidsfonds gaat ieder seizoen samenzitten met een uitgekiende selectie van de meest toonaangevende cultuurhuizen en cultuuraanbieders in Vlaanderen en Brussel. Het resultaat: een knap pakket van extra kortingen en exclusieve rondleidingen of ontmoetingen voor Davidsfonds Cultuurkaarthouders.